Voor uw (rieten)dak, wand en vloer

Voor ieder project een hoogwaardige isolatiefolie

Dakisolatie

Een slecht geïsoleerd huis verliest ruim 30% van de warmte via het dak. SuperFOIL heeft zowel voor de buitenkant (damp-open) als binnenkant (dampdicht) van uw dakconstructie een hoogwaardige isolatiefolie.

Download Dakisolatie brochure Meer informatie
Wandisolatie

Met de juiste wandisolatie kunt u tot wel 850m³ per jaar besparen op de gasrekening. SuperFOIL heeft zowel voor de buitenkant (damp-open) als binnenkant (dampdicht) van uw wand een hoogwaardige isolatiefolie.

Download Wandisolatie brochure Meer informatie
Vloerisolatie

Hoogwaardige vloerisolatie is onmisbaar voor een hoog wooncomfort. Met vloerisolatie bent u verzekerd van warme voeten en een aangenaam binnenklimaat. Bovendien kunt u met SuperFOIL isolatiefolie ruim 400 m³ per jaar besparen op de energierekening.

Download Vloerisolatie brochure Meer informatie
Betonvloer-isolatie

SuperFOIL heeft een breed assortiment ultradunne multifolies die zelfs op de meest uitdagende plekken onder uw vloer eenvoudig te monteren zijn en met gemak de juiste isolatiewaarden voor uw project behalen.

Download Betonvloer-isolatie brochure Meer informatie
Rietendak-isolatie

Om duurzaam te genieten van een nieuw rieten dak is het cruciaal om de constructie goed te isoleren. Hiermee bespaart u ruim 30% op uw energiekosten en beschermt u het riet tegen vochtproblemen.

Download Rietendak-isolatie brochure Meer informatie
Monumentisolatie

SuperFOIL is gespecialiseerd in monument isolatie en doordat onze isolatiefolie ultradun is, kunnen we grote energiebesparingen realiseren zonder het beschermd stadsgezicht aan te passen.

Download Monumentisolatie brochure Meer informatie
Houtskeletbouw-isolatie

Houtskeletbouw is bij uitstek geschikt voor chalets, woonarken, aanbouw en renovatie. De meerlaagse reflecterende multifolie is ultradun, waardoor u het hele huis slank kunt isoleren en tegelijkertijd toch een hoge isolatiewaarde behaalt.

Download Houtskeletbouw-isolatie brochure Meer informatie

Offerte aanvragen

    Wij vragen de voor ons de benodigde contactgegevens van u, welke wij niet met andere partijen delen. In onze Privacyverklaring kunt dit natuurlijk nalezen.

    Een sample is zo gefixt!