Haagse straat zit er dankzij SuperFOIL warmpjes bij!

Haagse Roggeveenstraat voorzien van SuperFOIL dakisolatie

In de Haagse Roggeveenstraat staan 38 woningen die ruim honderd jaar oud zijn. Deze huurwoningen stonden op de planning om gesloopt te worden. Maar de bewoners sloegen de handen ineen en kochten gezamenlijk alle woningen. Zo werden de huurders eigenaar van de hele straat. De bewoners vormden een zogenoemde wooncoöperatie, een soort vereniging. Zij betalen straks maandelijks huur aan deze vereniging. Het is de eerste keer in Nederland dat bewoners een hele straat overnemen van een woningcorporatie. 

Om de nieuwe huizen voor te bereiden op de toekomst, is er gelijk geïnvesteerd in een opknapbeurt. Kwaliteit en vakmanschap komen samen! Dakdekkersbedrijf Gebroeders Rijgersberg is op dit moment bezig om de daken opnieuw te isoleren. Alle daken worden voorzien van onze duurzame SF40BB SuperFOIL isolatiefolie. Deze hoogwaardige folie is op dit moment de dikste, ademende damp-open folie. Met dakisolatie kunt u de meeste energie besparen. Een gemiddelde woning verliest namelijk tot 30% van zijn warmte via het dak als deze niet goed geïsoleerd is. Met 19 lagen weet je dat elk huis in de Haagse Roggeveenstraat straks goed geïsoleerd is. Daarnaast valt deze folie ook onder de nieuwe subsidieaanvraag regeling.

Foto: Woonvereniging Roggeveenstraat

Bekijk hier de video van het project:

Offerte aanvragen

    Wij vragen de voor ons de benodigde contactgegevens van u, welke wij niet met andere partijen delen. In onze Privacyverklaring kunt dit natuurlijk nalezen.

    Een sample is zo gefixt!